Relatietherapeut Mirella Brok

Over relatietherapeut Mirella Brok

Samen praten over en met de mensen van wie je houdt

De ontmoetingen met anderen maken het leven mooi. Spreken met anderen helpt ontwikkeling. Zonder de ander blijft een mens in cirkeltjes denken en lopen. De ander, die zo heerlijk anders is, daagt uit om de boel te bekijken van een heel andere kant. Het is die ander die uit koers brengt, naar een andere weg door het bos, en betoverende plekken die anders verborgen bleven.

Op weg met de ander

In ontmoetingen met anderen jezelf ontmoeten

De meest efficiënte manier om omver geblazen te worden, is het dialoog. Het dialoog dat oog in oog gevoerd wordt, en het dialoog dat plaatst vindt door het lezen van de woorden van anderen.

Vandaar de uitnodig om dialogen aan te gaan. Gewoonweg omdat mijn overpeinzingen niet de jouwe zijn.

Mirella Brok, relatietherapeut, gezinstherapeut 12+ en relatiepsycholoog

Over mij

Er zijn vele psychologen en therapeuten die relatietherapie geven. Allen met verschillende opleidingen en achtergronden.

Vanaf het begin van mijn psychologische carrière heb ik mij gespecialiseerd in relatietherapie en gezinstherapie. Dat betekent dat ik hier specifiek in ben opgeleid, en dag in en dag uit werk met relaties en de bijbehorende thema’s. Ik werk vanuit diverse relatietherapietheorieën en methodieken. Hierdoor vind ik snel een stijl die bij een koppel past.

Persoonlijk vind ik relatietherapie een vak apart. Vandaar mijn focus.

Mirella Brok, relatietherapeut, gezinstherapeut 12+ en relatiepsycholoog

In de praktijk van relatietherapeut Mirella Brok

In de praktijk van Mirella Brok in Made

Verbinden in vrijheid. Hoe doet een mens dat? Gehoor geven aan ons verlangen om onszelf te mogen zijn, autonoom te ontwikkelen en groeien, een eigen mening te hebben, terwijl we gehoor geven aan ons verlangen om in relatie te staan met de ander. De ander die verschilt van ons en ook een eigen persoonlijkheid is. Hoe kunnen twee verschillende en sterke persoonlijkheden op één kussen, in één huis, op één werkvloer, in één vriendengroep, in één familie? Die antwoorden beluister en bevraag ik. Vandaar dat ik levenslang leer in de relatietherapie. Pik vooral een graantje mee van mijn kennis op dit interessante verschijnsel: vrij in verbinding.

Mirella Brok, relatietherapeut, gezinstherapeut 12+ en relatiepsycholoog