Sessies met relatietherapeut Mirella Brok

Voor het ongetrainde oog ziet therapie er wellicht uit als een diepgaand gesprek met op gepaste momenten een lach en een traan. Het is fijn als het zo verloopt. Dat betekent dat de gesprekken natuurlijk gaan.

Tegelijkertijd zit er achter het therapeutische gesprek op maat gemaakte psychologische en relationele theorieën. Dat zorgt voor inzichten, diepgang, bewuste ervaringen en antwoorden.

Therapie wordt nog steeds het meeste gedaan in de praktijkruimte. Maar ondertussen zijn online therapie en wandeltherapie steeds populairder. Je kunt dus zelf kiezen wat het beste bij jou past.

Artikelnummer: Sessies Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Hoe werkt relatietherapie?

Werktijden relatietherapeut Mirella Brok

Van maandag tot en met vrijdag plan ik tussen 08.00 en 17.00 uur gesprekken in. Ik probeer zoveel mogelijk overdag af te spreken. Soms is het incidenteel mogelijk om op maandag tot en met donderdag een ontmoeting om 19.00 uur te plannen. Daar overleggen we samen over.

Prijzen 2024 per 60 minuten

Individuele therapie particulier tot 17.00 uur = € 85,00 0% BTW
Individuele therapie particulier om 19.00 uur = € 96,00 0% BTW
Koppeltherapie tot 17.00 uur = € 51,45 per persoon incl. 21% BTW
Koppeltherapie om 19.00 uur = € 57,50 per persoon incl. 21% BTW
Gezinsgesprekken met 2+ mensen = totaal 125 euro incl. 21% BTW
Langere en kortere sessies zijn mogelijk. De prijs is dan evenredig.

Mogelijke vergoedingen door de verzekeraar

Zorgverzekeraars vergoeden sommige soorten zorg gedeeltelijk. Jammer genoeg ziet de belastingdienst en zorgverzekeraars relatietherapie niet als zorg voor gezondheid. Daarom is er geen vergoeding mogelijk uit het basispakket.

Misschien krijg je voor mijn sessies een gedeeltelijke vergoeding uit je aanvullende pakket. Kijk voor meer informatie op deze site van mijn beroepsvereniging. Of neem zelf contact op met je zorgverzekeraar.

Waar ontmoeten we elkaar?

Voor een persoonlijk gesprek ben je welkom aan de Adelstraat 16 te Made (Noord Brabant). Mijn praktijk is slechts 2 kilometer van A59 afrit 32 Made. Je komt in de Adelstraat door bij de 2de rotonde van Made rechtsaf te slaan.

Is mijn praktijkruimte te ver weg voor je? Geen probleem. Ik geef ook online sessies daarvoor gebruik ik Therapieland.

Plan een gesprek met relatietherapeut Mirella Brok

Wil je een gesprek met mij inplannen? Vul dan onderstaand formulier in. Ik neem dan contact met je op. Via de mail geef ik je nog wat extra informatie. Daarna bekijken we samen welke dagdelen het best bij ons passen en maken we onze eerste afspraak. Ben jij benieuwd hoe relatietherapie jou helpt? Neem dan contact met mij op.

Anderen gingen al naar relatietherapeut Mirella Brok

Ben je nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen in mijn praktijk voor relatietherapie? Lees dan vooral de blogs op deze site. Lees bijvoorbeeld hoe Grietje haar zelfvertrouwen ontwikkelde. Hoe Rebecca haar liefdesverdriet overwon. Of hoe Reinout en Wouter halfjaarlijks in preventieve relatietherapie gaan.

Extra informatie

Sessies

Sessies zijn online en live in Made mogelijk. Een standaard sessie duurt 60 minuten. We kunnen vooraf of in het moment zelf uitlopen. De kosten worden dan evenredig doorgerekend.

Er gelden verschillende tarieven voor individuen, koppels en gezinnen.
Er gelden verschillende tarieven voor afspraken overdag, 's avonds en in het weekend.