10 jaar Gewoonweg Gelukkiger

22,50

10 jaar Gewoonweg Gelukkig

Een bloemlezing artikelen van de website Over Psychologie. Raak geïnspireerd door psychologie, om aan de slag te gaan met jezelf en je relaties met anderen. Lees de informatieve artikelen, recensies en oefeningen over psychologie van familie, vriendschap, liefde en relaties.

10 op voorraad

Beschrijving

Hoe gewoonweg gelukkiger worden?

De vrijwilligers van Over Psychologie willen mensen gewoonweg wat gelukkiger maken. Die grote missie bereiken ze door laagdrempelig complexe psychologische thema’s te beschrijven en in podcasts te bespreken.

In 2019 bracht de website de mooiste artikelen en illustraties uit in ’10 jaar Gewoonweg Gelukkig’. Naast veel informatie over psychologie, lees je ook vele oefeningen. Word stap voor stap meer bewust van psychologie in je leven. Wie weet word je gaandeweg misschien ook gewoonweg wat gelukkiger.

Voorkant van het boek 10 jaar Gewoonweg Gelukkig

Wil jij gewoonweg wat gelukkiger zijn? Dan kan het geen kwaad om wat meer over psychologie te lezen. Dat is nu niet wat dit boek je biedt.

Wij mensen strijden soms met complexe gevoelens. Dit boek helpt je die te herkennen in de informatieve artikelen. Raak je geïnspireerd om aan de slag te gaan met jezelf en je relaties met anderen? Dan geven de oefeningen in dit boek je stap voor stap handvatten. Wordt ook gewoonweg gelukkig met een boek over familie, geluk, liefde en maskers

Inhoudsopgave 10 jaar Gewoonweg Gelukkig

Alle artikelen die je in het boek terug vindt, op een rij.

Ook nu nog brengt Over Psychologie wekelijks nieuwe artikelen, podcasts en video’s uit. Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief van Over Psychologie. Of meld je aan op het YouTube kanaal van Over Psychologie.

Een van de redacteurs en schrijvers heeft een eigen praktijk in relatietherapie. Daar kun je ook terecht voor een één op één gesprek om gewoonweg wat gelukkiger te worden.

Extra informatie

Gewicht 0,3 kg
Afmetingen 14,8 × 0,7 × 21 cm
Paperback

Flexibele gelamineerde kaft van eenzijdig sulfaatkarton 260 grams. De bladzijdes zijn in de rug gelijmd. Deze pagina's zijn 135 grs MC silk en in kleur gedrukt.

Bladzijdes

Het boek bevat 105 bladzijdes in kleur gedrukt. Op die bladzijdes staan 23 artikelen te lezen.