Online training: Openstaan voor anderen

13,50

Lezen en leren over contact maken

Ben je een doener, en heb je zin om snel doelgericht aan de slag te gaan met verandering? Dan is deze online training op je lijf geschreven. Je kiest snel voor de thema’s die voor jou relevant zijn en leest enkel wat voor jou van belang is. Zo doelgericht kan verandering gaan.

Meer online trainingen?

Heb je de smaak te pakken en wil je meer online trainingen doen? Kijk dan vooral naar de andere trainingen van relatietherapeut Mirella Brok.

Nog meer online trainingen

Ontwikkel jezelf en je relaties met online trainingen

Artikelnummer: Online trainin 4 Categorie: Tags: , , , , , ,

Beschrijving

Hoe overwin je angst tijdens daten?

Daten is voor veel mensen ontzettend spannend. Dat is niet zo gek als je bedenkt hoe kwetsbaar mensen eigenlijk zijn als het over complexe gevoelens als liefde gaat. Of je nu een hopeloze romanticus, of iemand met bindingsangst bent. Of het nu komt omdat je jezelf niet goed genoeg kent, of je slechte kanten té goed kent. Of je nu moeite hebt om over liefdesverdriet of over grenzen te komen. Deze training bevat psychologische informatie en oefeningen op jouw maat gemaakt.

 

Leer open te staan tijdens het daten, ook al is dat spannend

Sta open voor de ander, ook als dat spannend is

Extra informatie

PowerPoint bestand

De PowerPoint training bevat bijna 80 slides en bevat 8 verschillende thema’s. De slides zijn interactief waardoor je snel kan bladeren naar de informatie en oefeningen van het meest actieve thema voor jou.