Openstaan voor anderen

15,50

Lezen en leren over contact maken

Ben je een doener, en heb je zin om snel doelgericht aan de slag te gaan met verandering? Dan is deze online training op je lijf geschreven. Je kiest snel voor de thema’s die voor jou relevant zijn en leest enkel wat voor jou van belang is. Zo doelgericht kan verandering gaan.

Meer online trainingen?

Heb je de smaak te pakken en wil je meer online trainingen doen? Kijk dan vooral naar de andere trainingen van relatietherapeut Mirella Brok.

Nog meer online trainingen

Ontwikkel jezelf en je relaties met online trainingen

Artikelnummer: Online trainin 4 Categorie: Tags: , , , , , ,

Beschrijving

Hoe overwin je angst tijdens daten?

Daten is voor veel mensen ontzettend spannend. Dat is niet zo gek als je bedenkt hoe kwetsbaar mensen eigenlijk zijn als het over complexe gevoelens als liefde gaat. Deze training bevat psychologische informatie en oefeningen op jouw maat gemaakt. De training is een mooie aanvulling op de inzichtkaarten over flirten en op de artikelen over contact. Leer dus openstaan voor anderen, jezelf en liefde.

Versla je verschillende angsten

Ieder mens draagt een eigen kruisje en daardoor hebben we allemaal zo onze eigen angsten. Sommige angsten beletten ons om oprecht open te kunnen staan voor anderen. Daarom heeft deze online training oog voor negen soorten zorgen, zoals:

  1. Angst voor minderwaardigheid
  2. Wat als het niet het beste is?
  3. Relatieangst
  4. Sociale angst
  5. Angst voor pijn
  6. Bang om grenzen te bewaken

De online training heeft 78 PowerPoint dia’s. Deze mag je allemaal lezen, maar dat hoeft niet. Dankzij de handige hyperlinks kun je gemakkelijk per angst aan de slag.

Leer open te staan tijdens het daten, ook al is dat spannend

Sta open voor de ander, ook als dat spannend is

Openstaan voor anderen

Je kunt leren open te staan voor anderen. Of je nu een hopeloze romanticus, of iemand met bindingsangst bent. Als je jezelf niet goed genoeg kent, of als je slechte kanten té goed kent. Of je nu moeite hebt om over liefdesverdriet of over grenzen te komen. Ook jij kunt flirten en daten. Daarvoor mag je openstaan voor een beetje hulp van anderen. Voor meer professionele hulp schrijf je jezelf in bij Over Psychologie of boek je een afspraak bij een relatietherapeut.

Extra informatie

PowerPoint bestand

De PowerPoint training bevat bijna 80 slides en bevat 8 verschillende thema’s. De slides zijn interactief waardoor je snel kan bladeren naar de informatie en oefeningen van het meest actieve thema voor jou.