Online training: Lust, liefde en loslaten

4,50

Leren met een omweg

Ben je een denker die graag geïnspireerd wordt door psychologie, zonder dat antwoorden voorgekauwd worden? Heb je last van binding- of verlatingsangst en wil je het antwoord in jezelf vinden? Dan is deze online inspiratie training er om jou te raken. Geen pasklare oplossingen, geen vastomlijnde oefeningen, maar een zaadje dat gepland wordt.

Meer online trainingen?

Heb je de smaak te pakken en wil je meer online trainingen doen? Kijk dan vooral naar de andere trainingen van relatietherapeut Mirella Brok.

Nog meer online trainingen

Ontwikkel jezelf en je relaties met online trainingen

Artikelnummer: Online training 3 Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

Hoe jezelf blijven in relaties?

Na de eerste aantrekkingskracht en verliefde gevoelens, oftewel een periode van innig verbinden, begint de relatie pas echt. Een relatie gaat over vasthouden en loslaten. Dit betekent dat je aan jezelf vasthoudt in relaties en jezelf soms ook even kwijtraakt. Ook betekent een relatie dat je de ander vasthoudt om soms los te laten, en zelfs kwijt te raken. Balanceren tussen vasthouden en loslaten is niet gemakkelijk. Deze online training inspireert je vanuit schema’s, opsommingen en woorden, zonder je iets op te leggen.

Hoe verbind je met jezelf en de ander

Verbindt met jezelf, de ander, terwijl je jezelf en de ander verliest

Extra informatie

PDF bestand

De PDF training bevat 18 slides. Twaalf slides bevatten beelden, woorden en zinnen die je triggeren. De informatie over psychologie en relaties is niet hapklaar, maar inspireert tot mijmeren over verbinding en begrenzing in relaties.