Lust, liefde en loslaten

4,50

Leren met een omweg

Ben je een denker die graag geïnspireerd wordt door psychologie, zonder dat antwoorden voorgekauwd worden? Heb je last piekeren of een rot gevoel en wil je het antwoord in jezelf vinden? Dan is deze online inspiratie training er om jou te raken. Geen pasklare oplossingen, geen vastomlijnde oefeningen, maar een zaadje dat gepland wordt.

Artikelnummer: Online training 3 Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

Hoe jezelf blijven in relaties?

Na de eerste aantrekkingskracht en verliefde gevoelens, oftewel een periode van innig verbinden, begint de relatie pas echt. Een relatie gaat over vasthouden en loslaten. Dit betekent dat je aan jezelf vasthoudt in relaties en jezelf soms ook even kwijtraakt. Ook betekent een relatie dat je de ander vasthoudt om soms los te laten, en zelfs kwijt te raken. Lust, liefde en loslaten

Balanceren tussen vasthouden en loslaten is niet gemakkelijk. Deze online training inspireert je vanuit schema’s, opsommingen en woorden, zonder je iets op te leggen. Lust, liefde en loslaten.

Hoe verbind je met jezelf en de ander

Verbindt met jezelf, de ander, terwijl je jezelf en de ander verliest. Deze korte online training van slechts 18 PowerPoint dia’s legt je in vogelvlucht uit hoe relaties van lust overgaan naar liefde en loslaten. Niet het loslaten van de relatie, maar het loslaten van symbiose, de ander, het romantische beeld dat jullie hetzelfde zijn en soms ook even je eigen koppigheid.

Afijn, met deze korte training raak je snel geïnspireerd en wakkergeschud. Als een warme koude douche.

Meer inspiratie over lust, liefde en loslaten

Heb je de smaak te pakken en wil je meer online trainingen doen? Kijk dan vooral naar de andere online trainingen van relatietherapeut Mirella Brok. Vooral ‘Zo heerlijk anders‘ sluit mooi aan na deze training over het belang van loslaten in langdurige relaties.

Nog meer online trainingen

Ontwikkel jezelf en je relaties met online trainingen

Zak je liever achterover met wat meer literatuur over passie, relaties en zelfafbakening? Bestel dan de online artikelen ‘Waar gaat het mis in de liefde‘ of ‘Doorgrond romantische relaties‘. En lees meer artikelen over relaties op Over Psychologie.

Extra informatie

PDF bestand

De PDF training bevat 18 slides. Twaalf slides bevatten beelden, woorden en zinnen die je triggeren. De informatie over psychologie en relaties is niet hapklaar, maar inspireert tot mijmeren over verbinding en begrenzing in relaties.