Meer tijd voor elkaar

6,50

Snel bewust van tijdsindeling

Ben je een doener, en heb je zin om snel doelgericht aan de slag te gaan met verandering? Dan is deze online training over tijdbesteding op je lijf geschreven. Door het beantwoorden van enkele reflectievragen, en het uitschrijven van nieuwe voornemens, maak je snel inzichtelijk wat je hoe gaat veranderen.

Artikelnummer: Online training 1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Hoe maak je meer tijd voor elkaar?

Wat kunnen wij mensen het druk hebben! Dat is niet erg op z’n tijd. En al helemaal niet als je jouw tijd besteed aan belangrijke mensen. Maar soms vind je een groot verschil tussen je tijdbesteding en je belangrijkste prioriteiten. Wil je met een korte oefening leren meer tijd over te houden voor wat belangrijk voor je is? Download dan de online training “Bewust meer tijd voor elkaar” en maak de opdrachten.

Maar liefst 66% van de 23 PowerPoint dia’s bevat schrijfopdrachten, journaalopdrachten en reflectievragen. Met deze online training ligt de nadruk dus op zelfstandig werken aan meer tijd vrijmaken voor mensen die belangrijk zijn voor je.

Geeft meer tijd aan hét belangrijkste

Meer bewust van je tijdbesteding

Jezelf persoonlijke ontwikkelen

Misschien heb je na de training de smaak te pakken gekregen en wil je verder groeien. Als de online training je bevalt, kijk dan vooral naar de andere online trainingen van relatietherapeut Mirella Brok. Als je tijdens deze training opmerkte dat je meer investeert dan anderen, dan is de training ‘Zo heerlijk anders‘ echt iets voor jou.

Heb je na al je harde werk meer zin in literaire verdieping? Dan zijn de online artikelen over relaties en ontwikkeling vast op jouw lijf geschreven. Iedere artikelreeks bevat meerdere titels met veel inspirerende (relatie) psychologie.

Meer tijd voor jezelf maken

Laten we niet vergeten dat jij óók een heel belangrijk persoon bent in jouw leven. Wil je de focus meer op jezelf leggen? Trakteer jezelf dan op de yoga oefeningen van Over Psychologie. Of lees in drie delen hoe je de goede relatie met jezelf onderhoudt.

 

Extra informatie

PDF bestand

Dit PDF bestand bevat 23 slides. Twaalf slides daarvan bevatten schrijfopdrachten en inspirerende vragen. Andere geven achtergrond informatie, vatten samen, of geven meer uitleg over het product.