Lezing over relaties

Organiseer jij een lezing over relaties voor jouw groep? Wat leuk! En misschien ook wel een hele klus. Zoek je een ervaren relatietherapeut die gemakkelijk lezingen op maat maakt? En houd van een beetje lucht tijdens het presenteren? Neem dan contact op. Samen bedenken we iets dat bij júllie behoeften past.

Study Association Dimensie uit Enschede, Study Association INPUT uit Tilburg en de NBTP gingen je voor. Lees hieronder wat zij wensten en hoe ze dat beoordeelden.

 

 

Beschrijving

Wrapping our minds round intimaci

In maart 2023 luisterden WO psychologie studenten tijdens hun studiedag naar “Check Please?” die speciaal op hun verzoek was gemaakt. Ze wenste een interactieve lezing van 60 minuten over geven en nemen in relaties. Het liefste met lekker veel praktijkvoorbeelden. Hieronder lees je de reviews.

Lezing "Check Please"

“It was super interesting and inspiring and I have learnt a lot!”

“Love Psychology – “Check Please?”. I really enjoyed that the speaker interacted with us, the audience, a lot throughout the whole workshop. The speaker was really good at presenting, she was confident, funny and laid back.”

“Keep doing what you are doing, you are making a difference!”

Pub lecture “Love”

In mei 2023 organiseerde Study Association INPUT een pub lecture over “Love”. Hun secretaris verzoekt een interactieve presentatie van 90 minuten met een speelse insteek. Samen bedachten we dat het mooi is om een lezing te geven over de liefdeslessen die jongeren in mijn praktijk leren. Ik maakte wederom gebruik van “Buurmens en buurmens” en hun “relationele slapstick”.

Buurmens en buurmens

“Wij hebben allemaal echt een hele leuke avond gehad, er zijn super veel positieve reacties op gekomen, nogmaals bedankt voor de verzorging van deze avond!”

“De casus van Buurmens en buurmens was erg interessant. Daar had ik wel meer over willen horen. ”

“Ik vond het fijn hoe je aanvoelde dat je we het over onze relaties wilden hebben.”

“Door jouw energie durfden we te vragen en te delen. Je bent een fijn mens!”

“Wil je de theorie de volgende keer nog meer aanvullen met voorbeelden? Dat maakt het concreter.”

NBTP Verbindt

In juni 2023 organiseert de Nederlandse Beroepsvereniging van Toegepaste Psychologen hun jaarlijkse congres. Hun thema is “Verbinden”. Dan kan een relatietherapeut niet achterblijven met een lezing over verbinding. Samen met de organisatie ontstond het idee om te spreken over verbindingen die stand houden, terwijl ze eigenlijk wringen. De lezing “Verbinding tegen wil en dank” mag 30 minuten duren. Dat gaat zeker lukken.

NBTP verbindt

Geen lezing maar een workshop?

Twijfel je of een lezing wel past bij de bijeenkomst die jij organiseert? Overweeg dan een workshop. Hier vind je meer informatie over workshops.

Als je dan toch struint in deze webshop, bekijk dan ook gerust de blogs voor thuis of lees meer over relatietherapeut Mirella Brok.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.