Workshop over relaties

Zoek je een ervaren relatietherapeut die gemakkelijk workshops over relaties op jullie maat maakt? Kan kan jullie groep wel genieten van een klein beetje lucht en creativiteit tijdens de workshop? Neem dan contact op. Samen bedenken we iets dat bij júllie behoeften past.

De Liefdesdokter en haar liefdeszusters gingen je in april 2023 voor.

 

 

Beschrijving

Are you connected?

In maart 2023 genoten studenten WO psychologie aan Universiteit Twente van mijn lezing “Check Please?”. Een jaar later ontving ik de uitnodiging van dezelfde studievereniging om een workshop te organiseren. In overleg besloten we dat de studenten veel zouden hebben aan meer kennis en kunde over relatietherapie. Het resultaat was een 3 uur durende workshop waarin theorie, rollenspel en evaluatie elkaar afwisselde. Met als onderwerp “verbinden”. Want dat is het hoofdingrediënt bij relatietherapie.

Wat de studenten ervaarden

“Je kwam me precies op het juiste moment helpen.”

“Wat een fijne afwisseling tussen oefenen en theorie.”

“Zo mooi hoe je iedereen in z’n waarde liet.”

Een slide van de workshop "Are you connected" aan de Universiteit Twente

Wie verbindt de liefdeszusters?

In april 2023 hield het leercollectief De liefdesdokter een teamdag voor haar liefdeszusters. De workshop kreeg carte blache. Omdat deze liefdesmensen zo mooi anderen verbinden, was het een eer om hén te verbinden. Aangezien de liefdesmensen zelf ook van creatieviteit en brede glimlachen houden, kreeg deze workshop een eigenzinnig gastoptreden van de liefdesacrobaat. Hieronder lees je de reviews.

De ervaring van de liefdesdokter zelf

“Eens in de zoveel tijd hebben we een teamdag van het collectief De Liefdesdokter. Vandaag was het zo ver. Onder de bezielde leiding van Mirella Brok gingen we in #PandP de liefdesacrobaat in onszelf verkennen.

Hoe balanceer je tussen je eigen plek en de ander? En hoe verhoud je je tot je subpersoonlijkheden in het circus van het leven? Mirella’s heldere uitleg en verdiepende werkvormen boden een veilige bedding voor heel wat openhartigheid en warmte in deze kring van heerlijke mensen.

Workshop over verbinden

Hoe fijn ook om jullie weer even te verwelkomen, Diana en Maartje, en samen stil te staan bij de impact van longcovid.

Dank allemaal voor deze mooie dag en lekkere lunch. Speciaal dank aan Marjolein Smits voor de organisatie. Goud 💛.

Dank je wel Mirella Brok voor je tedere begeleiding en inspiratie. En de nieuwe benaming voor de zusters: liefdesmensen”

Feedback van de liefdeszusters

“Heel fijn hoe Mirella de workshop gaf”

“Mooie dag samen met zowel leermomenten als elkaar beter leren kennen. Verbindend.”

“Die kaartjes die we hebben gekregen: wat mooooooi!”

Jouw workshop over relaties

Krijg je ook zin in een workshop over relaties speciaal voor jou op maat gemaakt? Neem dan contact op.

Geen workshop, maar liever een lezing?

Twijfel je of een workshop wel past bij de bijeenkomst die jij organiseert? Overweeg dan een lezing. Hier vind je meer informatie over lezingen over relaties.

Als je dan toch rondstruint op deze webshop, bekijk dan ook gerust de blogs voor thuis of lees meer over relatietherapeut Mirella Brok.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.