Eerste hulp
januari 26, 2022 Door Mirella Brok 0

Eerste hulp bij overleven

Eerste hulp bij overleven van psychologische uitdagingen

In een stressvolle situatie heb je vaak geen tijd om na te denken. Dan zijn spiekbriefjes handig. Zit jij op dit moment in een psychologische crisis? Laat je dan de weg wijzen met deze eenvoudige schema’s. Zo krijg je de eerste hulp die nodig is bij eenzaamheid, familieruzies, liefdesverdriet, relatiecrisissen en samengestelde gezinnen.

Eerste hulp

EHBO eenzaamheid;
jouw eerste hulp kit

Voel je jezelf eenzaam? Verbeter dan je relatie met jezelf en bekijk het schema EHBO eenzaamheid. Hierin vind je eenvoudige hulp bij het overleven van eenzaamheid. Heb je behoefte aan meer hulp? Bekijk dan daarna de inzichtkaarten voor betere relaties met anderen of lees de online artikelen.

 

 

EHBO familieruzies voor langdurige oplossingen

Ga je gebukt onder familieruzies? Dan kun je wel wat hulp gebruiken. Bekijk daarom als eerste de EHBO familieruzies. Zoek je na de eerste hulp een vervolgstap? Je kunt ook eens kijken naar de serie oefeningen van Over Psychologie.

EHBO liefdesverdriet een eerste hulplijn

Tijd is een goede vriend tijdens liefdesverdriet, want met de tijd neemt liefdesverdriet af. Maar wat helpt je door de tijd heen? Help jezelf herstellen met EHBO liefdesverdriet voor jouw een eerste pleister bij liefdesverdriet.

EHBO relatiecrisis een eerste stap

Jouw eerste stappen om uit een relatiecrisis te wandelen, die neem je met de hulp van EHBO relatiecrisis. Heb je daarna meer inspiratie nodig? Er is genoeg geschreven over het oplossen van relatiecrisissen. Zo lees je hier regelmatig over op Over Psychologie en op deze site vind je inzichtkaarten voor snelle inspiratie of een sessie met een relatietherapeut voor verdieping.

EHBO samengesteld gezin voor jullie allemaal

Hebben jij en je lief jullie gezinnen samengebracht? Dan zijn vooral de eerste drie jaar een uitdaging. Maar ook daarna gebeurd er genoeg in een samengesteld gezin. Laat je daarom helpen met de EHBO samengesteld gezin.