Denk aan seks

11,50

Voor een beter seksleven

Hoe je denkt, beïnvloedt jouw gemoed, gedrag en uiteindelijk ook je geliefden. In haar jarenlange ervaring als relatietherapeut, ontdekte Mirella Brok dat sommige gedachten meer helpend zijn dan andere gedachten. De meest helpende gedachten verzamelde ze op kaartjes. Op die manier kun je steeds als je een kaartje trekt geïnspireerd raken door een andere gedachten over seks.

Beschikbaar via nabestelling

Artikelnummer: Inzichtkaarten 6 Categorie: Tags: , , , , , , , , ,

Beschrijving

Hoe houd je je hoofd koel tijdens seks?

Onze hersenen zijn een groots seksorgaan. Zorg ervoor dat je gedachten, fantasieën, ideeën en beelden je seksleven positief beïnvloeden. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de inzichtkaarten: Denk aan seks. Uit je hoofd, in je bed (bank of tuin).

Zo ziet het product eruit

Verander je gedachten over seks en laat je seksleven opbloeien

Soms wordt een mens horendol van alle gedachten. Voorál wanneer je aan het vrijen ben is het erg jammer als er steeds maar weer gepiekerd wordt. Die hersenen van ons toch ook! Gelukkig kunnen wij mensen onze gedachten ook vóór ons seksleven laten werken. De inzichtkaarten geven je een begin in deze gedachtevaardigheid.

Één van de 49 inzichtkaarten van deze serie

Laat je inspireren door een andere gedachten.

Denk vaker aan seks

Het beste moment om aan seks te denken, is als je niet met seks bezig bent. Dus juist als je niet vrijt, niet in een voorspel zit en niet flirt, trek dan een kaartje uit de stok ‘Denk aan seks’. Is de gedachten die je leest een gedachte die voor jou klopt, goed voelt en je tot fijn gedrag aanzet voor jou en je omgeving? Herhaal deze nieuwe gedachte dan zo vaak je kunt. Bijvoorbeeld vandaag, telkens als de klok slaat, of steeds als je piekert over seks.

Er zijn 9 stokken inzichtkaarten

Wil je ook anders denken over andere thema’s?

Seks is een vaardigheid

Je kunt steeds vaardiger worden in seks door er meer over te leren. Leren gaat met vallen en opstaan, oefenen, reflecteren, een beetje humor en een beetje hulp. Laat je helpen door de online training ‘Laat je seksleven opbloeien‘. Of lees meer literatuur over seks. Bijvoorbeeld ‘Kom als jezelf‘ of ‘Erotische intelligentie‘ of de online artikelen ‘Romantische relaties doorgronden‘.

Voor sommige mensen begint goede seks bij een goede relatie. Denk aan seks, en denk dus ook aan relaties. Goed voorbeeld doet vast goed volgen.

Extra informatie

Gewicht 0,2 kg
Afmetingen 21 × 3 × 8,5 cm
Papier

250 grams mat MC wit papier, dubbelzijdig gedrukt

Vorm

Kaartenstok van 49 inzichtkaarten met een design omslag

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.