Laat je seksleven opbloeien

27,50

Eerste hulp bij seksuele dip

Ben je een doener, en heb je zin om snel doelgericht aan de slag te gaan met verandering? Dan is deze online training op je lijf geschreven. Deze training is namelijk gemakkelijk kriskras te volgen per thema. Daarbij wisselen oefeningen, inspiratie en informatie elkaar af. Leer je eigen seksuele ik kennen en durf seksueel te verschillen van je partner. Verleid jullie erotische verschil.

Meer online trainingen?

Heb je de smaak te pakken en wil je meer online trainingen doen? Kijk dan vooral naar de andere trainingen van relatietherapeut Mirella Brok.

Nog meer online trainingen

Ontwikkel jezelf en je relaties met online trainingen

Artikelnummer: Online training 5 Categorie: Tags: , , , , , ,

Beschrijving

Hoe geniet je meer van seks in een langdurige relatie?

De seksualiteit van een mens is complex. Dubbel zo complex dus in een koppel. Het is eigenlijk normaal dat er in iedere relatie fases zijn waarin de seks soms minder vanzelfsprekend is. Aangezien seks ooit zo natuurlijk begon, verwachten sommige mensen dat de seks net zo natuurlijk weer terug komt. Seks is complexer dan dat. Daarvoor is er soms meer informatie nodig om het seksleven op te laten bloeien. Gelukkig is er ondertussen veel informatie over seks beschikbaar. Bijvoorbeeld in deze online training die aanzet om je seksleven te onderzoeken.

Verleid jullie seksuele verschillen

Laat je seksleven opbloeien door jullie verschillen te verleiden

De inhoud van je seksleven

Met de hulp van 188 PowerPoint dia’s leer je meer over je seksleven. De training is opgedeeld in zes verschillende hoofdstukken over seks.

  1. Seks is lichamelijk
  2. Psychologie achter seks onderzoeken
  3. Seks is ook relationeel
  4. Hoe mooi is het jezelf te zijn
  5. Seks systemisch bekijken
  6. Erotiek

In ieder hoofdstuk lees je informatie en onderzoek je jouw seksleven met verschillende opdrachten. Er zijn vier soorten opdrachten. Schrijfopdrachten, reflectieopdrachten, zelfstandige en/of gezamenlijke uitdagingen en gesprek inspiratie. Hierdoor komt er meer beweging in je seksuele ontwikkeling.

Meer inspiratie voor je seksleven

Al dat leeft heeft zorg en aandacht nodig. Ook je seksleven. Na deze online training begrijp je beter wat een beetje extra liefde nodig heeft. Heeft jullie relatie wat meer sprankeling nodig? Dan geven de artikelen over romantische relaties of over communicatie je een volgende boost. Zoek je wat meer erotiek? Bekijk dan de inzichtkaarten ‘Denk aan seks, uit je hoofd in jullie bed‘. Wil je beter zorgen voor je eigen psyche? Schrijf je dan in voor de artikelen op Over Psychologie. Of lees de online artikelen over persoonlijke ontwikkeling.

Extra informatie

PowerPoint bestand

Het PowerPoint bestand bevat 188 slides. Tegeltjeswijsheid, oefeningen, informatie en inspiratie slides wisselen elkaar ruim af. Hierdoor wordt iedere leerstijl aangesproken. Doordat de inhoudsopgave hyperlinks bevat, kun je gemakkelijk tussen de thema’s schakelen.