Aanbieding!

Online training: Laat je seksleven opbloeien

19,95

Eerste hulp bij seksuele dip

Ben je een doener, en heb je zin om snel doelgericht aan de slag te gaan met verandering? Dan is deze online training op je lijf geschreven. Deze training is namelijk gemakkelijk kriskras te volgen per thema. Daarbij wisselen oefeningen, inspiratie en informatie elkaar af. Leer je eigen seksuele ik kennen en durf seksueel te verschillen van je partner. Verleid jullie erotische verschil.

Meer online trainingen?

Heb je de smaak te pakken en wil je meer online trainingen doen? Kijk dan vooral naar de andere trainingen van relatietherapeut Mirella Brok.

Nog meer online trainingen

Ontwikkel jezelf en je relaties met online trainingen

Artikelnummer: Online training 5 Categorie: Tags: , , , , , ,

Beschrijving

Hoe geniet je meer van seks in een langdurige relatie?

De seksualiteit van een mens is complex. Dubbel zo complex dus in een koppel. Het is eigenlijk normaal dat er in iedere relatie fases zijn waarin de seks soms minder vanzelfsprekend is. Aangezien seks ooit zo natuurlijk begon, verwachten sommige mensen dat de seks net zo natuurlijk weer terug komt. Seks is complexer dan dat. En dus soms is er meer informatie nodig om het seksleven weer op te laten bloeien. Gelukkig is er ondertussen veel informatie over seks beschikbaar. Bijvoorbeeld in deze online training.

Verleid jullie seksuele verschillen

Laat je seksleven opbloeien door jullie verschillen te verleiden

Extra informatie

PowerPoint bestand

Het PowerPoint bestand bevat 188 slides. Tegeltjeswijsheid, oefeningen, informatie en inspiratie slides wisselen elkaar ruim af. Hierdoor wordt iedere leerstijl aangesproken. Doordat de inhoudsopgave hyperlinks bevat, kun je gemakkelijk tussen de thema’s schakelen.